GAVNØ CLASSIC AUTOJUMBLE 2004

Juni måned byder traditionen tro på bilshow i Gavnø slotspark, der som altid er fyldt til randen af biler og bilglade mennesker.

Vejret i år var desværre en smule ustadigt, og der var på tidspunkter i løbet af dagen, hvor de til lejligheden opsatte 4 pavilloner var fyldt til randen med interesserede gæster - det var måske under indflydelse af regnen - men under alle omstændigheder rart med besøg.

Klubbens stand var som tidligere beskrevet på forhånd omgivet af nogen hemmelighedskræmmeri og på selve dagen blev "hemmeligheden" afsløret.

  .

For at give opmærksomhed og derved lokke "husarerne" til havde vi dette år etableret en konkurrence, der i al sin enkelthed gik ud på, at publikum skulle gætte hvor meget det udstillede køretøj - i form af en 2CV bundramme på hjul og med påmonteret motor - kunne tænkes at veje. Publikum kunne aflevere deres gæt i en stemmeboks og klokken 16.00 ville de 3 vindere blive fundet blandt de afleverede sedler.

Det må siges, at der blandt publikum var folk, der var udstyret med et rigtig godt "boldøje". De 3 bedste gæt var hhv. 0,5 kg - 2,5 kg og 4,5 kg fra det rigtige svar. Vinderen var en dreng på 12 år, der fik udleveret 3 flasker fransk rødvin. 2. og 3. præmien var hhv. 2 og 1 flaske vin.

Vinderen ses nederst til højre få overrakt sin gevinst af klubbens formand.


 

På billederne ses et udpluk af de bevinklede automobiler i den franske afdeling, og på vor klubstand i særdeleshed.
Blandt de udstillede biler sås bl.a. en CITRUCK med tippelad - enhver mands drøm, når haveaffaldet skal på genbrugspladsen. Tænk bare på de øvrige medlemmer af "trailerfolket", der måbende ser på når ladet "går i luften".

Desuden kom ét af vore medlemmer i sin "Bugatti" - bygget på en 2CV undervogn. Et flot stykke arbejde!!

Hvis du vil se billederne i stor størrelse, så klik her.


 

 

 

Klubben hvor der sker noget!

     

Klubben hvor der sker noget!


Copyright © Sydhavsøernes Citroën Klub 2001. Sidst opdateret den 24. juni 2004

WEB-master, design m.m.: SFH DATA, Haslev.