GAVNØ - JUNI 2006

Vejrguderne viste sig fra den helt overdådige side til årets Classic Autojumble. Solen skinnede fra morgenstunden fra en skyfri himmel og dette holdt hele dagen. Så der var lagt op til det helt store fra starten. Vel ankommet lidt før kl. halvni var der kun placeret ét køretøj i sektion K, hvor de franske biler traditionen tro skal lines op.
Men snart lyder der den velkendte lyd fra en Mehari og ind på pladsen triller Per M. Der går heller ikke mange øjeblikke før Citrucken med Finn bag rattet indfinder sig på græstæppet.

Det til dagen fabrikerede materiale opstilles og placeres og snart tegner der sig et billede af en klubstand fra Sydhavsøerne.

Den lille udstilling af modelbiler udgjorde noget af materialet til dagens konkurrence sammen med de udstillede biler i størrelse 1:1.

Konkurrencen gik i al sin enkelthed ud på at gætte 13 rigtige på en tipskupon, hvor spørsmålene selvfølgeligt drejede sig om vore bevinklede automobiler.

Igen i år havde CITROËN DANMARK A/S sponseret en række flotte gevinster, og der skal lyde en stor tak herfor.

 
 
I dagens løb kom der rigtig mange forbi og der blev delt flittigt ud af hvervefoldere og andet materiale samt - selvfølgelig - tipskuponer til de spillelystne.

Konkurrencen sluttede kl. 15.00 og efterfølgende blev de afleverede kuponer gennemgået inden de endelige vindere var fundet.
  Igen i år blev det en ungdommelig vinder af vor konkurrence, da der kun var én kupon med 13 rigtige, og den var indleveret af en ungersvend ved navn Mark.  

  Hvis du er interesseret i at se billeder af biler og vindere
skal du klikke her.

Forøvrigt fortalte én af dagens vindere, der er født og opvokset i Frankrig, en lille pudsig historie. Da han var ung og 2CV'en stadigvæk var almindelig i bybilledet, var der på et tidspunkt nogle unge mennesker, der fandt på en lille joke. De afmonterede forsædet og åbnede luftspjældet på fuld gab.   Herefter satte de sig i bunden af 2CV'en og kørte rundt i byen mens de sad og kiggede ud gennem luftspjældet. Stor var folks undren, da der kom en 2CV kørende uden nogen synlig fører af bilen.
Ja - nogle rimeligt harmløse drengestreger.
     


Klubben hvor der sker noget!

 

Copyright © Sydhavsøernes Citroën Klub 2006. Sidst opdateret den 13. juni 2006

WEB-master, design m.m.: SFH DATA, Haslev.