KLUBAFTEN MAJ 2004

Maj måneds klubaften havde oprindeligt programsat en orientering om lakering. Vi havde satset på at besøge et autolakeri, men dette mislykkedes til denne aften..   I stedet for - da vi jo også havde lidt om pladearbejde og specielt svejsning til gode - så havde Brian fundet svejseapparaterne frem og viste forskellen på at svejse med tråd og gas og punktsvejsning.

Faktisk så burde nogle af billederne bortcensureres, da de viser vor kære bankmand arbejde så gnisterne springer ! ! Det er vist første gang, det er lykkedes for ham... Vi må håbe, at ingen fra hans bank ser billederne, da de jo kan danne præcedens i hans snart 25 års karriere i samme institut...


For at vende tilbage til aftenens program så viste Brian ved hjælp af nogle mindre pladedele, hvorledes man kan svejse disse sammen på de to opgivne svejsemetoder.

  Begge metoder har hver især sine fordele og det må være opgavens karakter, der bestemmer metoden.
Som ved al anden læring er det vigtigt at eleverne selv får lov at afprøve teorien i praksis.
Derfor fik flere lov til at afprøve færdighederne udi svejsningens svære kunst og et helt lille kunstværk så efterhånden dagens lys.
På et af billederne ses en hængende skulptur, der med god vilje og fantasi kan sammenlignes med en flyvemaskine. Den blev selvfølgeligt hurtigt omdøbt til "Den gule flyver" og skal på en senere klubaften have en gang gul lak..

Det skal lige bemærkes, at der selvfølgeligt også blev brugt svejsehjelm til beskyttelse af øjnene..

 

 Efter den tekniske del af aftenen var det tid til lidt small-talk. Det kan f. eks. nævnes, at blandt de mange fremmødte - 13 medlemmer - var vor tidligere formand Jørgen Nielsen. Jørgen har igen fået tid til at dyrke klublivet og vi byder ham velkommen igen.

Herefter var det tid til den obligatoriske kaffe. Som tidligere beskrevet på disse sider, var der nok lidt kage til kaffen på denne klubaften...

Formanden og kagemanden..
Jeg har lovet at sige, at det er formanden til venstre..

  Formanden havde på utallige opfordringer været forbi en bager og bestilt en kagemand til de sultne medlemmer..

Stor har nok været bagerens undren, da kagen ikke var til en flok børn i 10-års alderen - men til en flok "gamle" drenge. Den skulle pyntes efter alle kunstens regler...

Men det er jo den gode gamle om forskellen på drenge og mænd - det er kun prisen på legetøjet der afgør spørgsmålet..

 

 


Hvis du vil se flere billeder fra aftenen, kan du klikke her.

Kig på billederne og prøv selv at komme til en klubaften - det er smadder hyggeligt.
 

 

 

 

Klubben hvor der sker noget!

     

Klubben hvor der sker noget!


Copyright © Sydhavsøernes Citroën Klub 2001. Sidst opdateret den 08. maj 2004

WEB-master, design m.m.: SFH DATA, Haslev.