DISKOTEK / KLUBAFTEN - NOVEMBER 2006.

Så er der fyret godt og grundigt op for musikken ...

Betegnelsen "MOBIL-DISKOTEK" har efter klubaftenen i november fået en helt ny betydning på Sydhavsøerne.
Igen - igen var det Jeanette, der var på "banen" med sin 2CV, og hun havde igen "drengene" i sin hule hånd, for aftenen bød på pandekager med fyld bestående af syltetøj samt
>> specielt fremstillet flødeskum <<
 i plastikpose.
I al sin enkelthed går det ud på, at man kommer lidt fløde i en plastikpose og efterfølgende slipper Jeanette løs!! Efter få minutters springen rundt er fløden forvandlet til lækker flødeskum..
 

 

 

Hele aftenen kom til at stå i et "røverkøbs" tegn, da Jeanette havde været i en udenlandsk ejet butik og indkøbs et mindre diskotek i form af en bilradio med hele "lor..." for næsten ingen penge. Denne radio med CD-afspiller og USB-tilslutning skulle simpelt hen bare "kastes" ind i 2CV'en hurtigst muligt..

Snart var en del af hele den samlede ekspertise i gang med monteringen samt afgivelse af tilråb og gode råd..
 

     
Her er der et lille kig ind i MOBIL-DISKOTEK'ets kontrolrum efter montering og efter at Jeanette havde fundet ON/OFF knappen..

For udenforstående skal det lige oplyses, at det ikke er tilfældigt, at billedet er rystet.. Tænk bare en 2CV med store højttalere for fuld udblæsning - det får bare det hele til at swinge..
 
     
  "Watch out - here she comes" kunne advarslen godt lyde...

Nu er underholdningen sikret til de kommende arrangementer. Tænk bare på næste SYDHAVSTRÆF med taget rullet tilbage og åbne sideruder - det bliver en rigtig "OPEN AIR festival"..
     

 

  NB !! Der er denne gang ikke noget billede af Per M..Klubben hvor der sker noget!

 

Copyright © Sydhavsøernes Citroën Klub 2006. Sidst opdateret den 04. november 2006

WEB-master, design m.m.: SFH DATA, Haslev.