LØVSPRINGSRALLY 2004

Den 16. maj 2004  -  Løvspringsrally.

Det var med lidt forsigtig optimisme at løbskomitéen så op mod himlen denne søndag morgen.

Men heldigvis blev pessimismen gjort til skamme, og sjældent har det været bedre vejr til udflugt. Turen startede kl. 11.00 som planlagt med at et antal bevingede biler mødtes på den aftalte parkeringsplads ved Rønnede....

 

Efter lidt sparken dæk gav løbskomitéen en briefing om dagens program.
Planen for de deltagende ekvipager gik ud på at følge en beskrivelse af en nærmere planlagt rute på ca. 15 km  med indlagte spørgsmål undervejs. 
  Turen gik bl.a. forbi Gisselfeld Kloster, der bl.a. er kendt for sit opdræt af karper. Efter yderligere nogle kilometer passeredes godset Bregentved, der har sin egen spændende historie og der var selvfølgeligt også et par drilske spørgsmål fra dette område.
     

Ca. 5 km før det endelige mål blev der gjort holdt hos et af klubbens medlemmer, hvis viv har åbnet en butik med bl.a.  gamle møbler samt andet til at gøre livet mere hyggeligt. Prøv selv at kigge indenfor på www.duchess.dk
 
 

Her skulle pausen benyttes til at fylde væskedepoter m.m. og der var til dagen blevet rejst et stort telt, men heldigvis blev det ikke nødvendigt at krybe i ly. Tværtimod var det et perfekt vejr til at spise udendørs - hvilket også kan ses på billederne.

     
Efter frokostpausen gik turen videre til SEAS EL-museum, hvor vi blev modtaget af Axel E. Petersen, der i en menneskealder har været beskæftiget indenfor elsektoren. Desuden har Axel E. Petersen i sin tid hos SEAS haft fornøjelsen af at have haft flere Citroën'er som sit daglige transportmiddel.   Besøget på museet bød på en kæmpe oplevelse udi elektricitetens brug i de danske hjem igennem omkring 100 år. På sin lune facon fortalte Axel E. historier om mange af de udstillede effekter og hvis tiden havde tilladt, så havde vi såmænd nok været der endnu.
     
Efter besøget hos SEAS gik turen tilbage til Anne & Carsten for indtagelse af kaffe og lagkage - jo vi er lidt af en kageklub - da ét af klubbens ældste medlemmer for nylig har rundet et skarpt hjørne og derfor til dagen havde fabrikeret 2 rigtige Citroën lagkager..   Dagens sidste konkurrence gik ud på at gætte, hvad Joy og Per havde fundet frem fra gemmerne. Der var virkeligt mange dimser og dippedutter, som man ikke kendte eksistensen af.
 
     
Det endelige resultat af dagens anstrengelser blev, at vinderen af Løvspringsrally 2004 - efter omkamp med Per B. - kunne kåres som Jakob S. godt sekunderet af den ældre generation som co-driver..    På de næste pladser kom Per B., Jacob B., Finn og Kim - alle med deres respektive hjælpere.
Da der var et væld af præmier, var der absolut ingen, der gik tomhændet hjem..

Der skal lyde en tak til dagens sponsorer af præmier

 - samt en stor tak til Anne & Carsten for at lægge hus og have til -

DAGENS SPONSORER

Bil-Centrum ApS - CITROËN i Nykøbing Falster
 

Bilhuset Maribo ApS - CITROËN i Maribo
 

CITROËN NÆSTVED - HASLEV
 

Butik Duchess
 

Billedkavalkaden viser med al tydelighed, at turen var en succes.
 

Er du med på en kigger, så er det her du klikker.

 


Copyright © Sydhavsøernes Citroën Klub 2003. Sidst opdateret den 19. maj 2004

WEB-master, design m.m.: SFH DATA, Haslev.