LØVSPRINGSRALLY 2008

Årets Løvspringsrally tog sin begyndelse på parkeringspladsen på Farø.
Oprindeligt skulle første stop være hos et klubmedlem på Møn, men da han desværre i sidste øjeblik var blevet "arbejdsramt". Derfor kunne han ikke lægge hus m.m. til et besøg, så turen gik i stedet ad de små veje syd om Stege Nor og gennem de søndre byer indtil Klinteskoven, der på stort set hele turen kunne skimtes i horisonten, blev nået og indtaget af kortegen.

 

 

Vel ankommet til Geocenter Møns Klint efter et par små ophold undervejs, blev madkasser og termokanderne fundet frem og et par borde og bænke gav mulighed for at sidde ned i det dejlige solskin og nyde de medbragte madder.

Efter at have sundet sig lidt oven på maden var det tid til at se nærmere på udstillingen i Geocenter Møns Klint.

Som gammel mønbo har man jo lov at være stolt over den flotte udstillingsbygning med alle de imponerende elementer i selve udstillingen.

Dir. Nils Natorp gav en spændende introduktion til de 70 mill. års rejse gennem dannelsen af blandt andet Møns Klint og hele geologien i vor del af verden.

Herefter var det tid til selv at gå på opdagelse i de 70 nmill. års mysterier. Selve udstillingen er meget informativ og giver et glimrende indblik i, hvorfor området ser ud som det gør.

Efter at have fordybet sig i teorierne om tilblivelsen af Møns Klint var det tid til at tage realiteterne i nærmere øjesyn. Så derfor var det om at tage alle trapperne ned til stranden. Det er ganske let - men vent bare til de skal forceres den modsatte vej. Så mærker man rigtigt hvilken god kondition man er i besiddelse af - eller rettere det modsatte. Men alle kom dog velbeholdne op igen. 

Nedenfor er der mulighed for at se et par stemningsbilleder fra en oplevelsesrig søndag i maj måned år 2008.

Er du med på en kigger - så er det her du klikker.


Klubben hvor der sker noget!

 

Copyright © Sydhavsøernes Citroën Klub 2008. Sidst opdateret den 03. juni 2008

WEB-master, design m.m.: SFH DATA, Haslev.