DET
GULE PALÆ

Løvspringsrally 27. maj 2018.

Årets løvspringsrally var i år henlagt til at foregå på Falster med mødested ved Højmølle Motel.

Her mødte en pæn flok medlemmer op i deres køretøjer og snakken gik hurtigt om, hvad mon dagen ville byde på.

 I lighed med tidligere havde formanden og værkføreren forberedt en spændende dag med flere forskellige udfordringer.

Første punkt var en lille test af de deltagende chaufførers evne til at bakke så tæt på en afmærkningsstolpe som muligt. Der var flere med god erfaring i håndtering af bakkamera samt en del uden denne form for hjælpemiddel.
 

Efter denne lille test blev TAXI Poul valgt til at være førerhund på turen ad de små veje først mod øst og senere mod syd til Gedser..   Undervejs på turen, hvor TAXI Poul rigtig var i det muntre hjørne kunne han i de enkelte pauser på turen berette om sit lokalkendskab. Bl.a. kunne han fortælle, at på vej til Horreby kommer man igennem Bollerup - hmm.. mon det er korrekt..
     
Et af de indlagte stop var på en rasteplads i en skov, hvor Poul kunne fortælle, at i anledning af Kronprinsens fødselsdag dagen i forvejen var alle træerne i skoven med krone J   På samme rasteplads var der en lille prøve i reservedelskending. Delene var alle fra en 2CV - men alligevel lidt svært.
     
Efter rastepladsen i skoven gik det videre ad de små veje via Ulslev og Marielyst og videre gennem Marrebæk og sydpå til Gedser.   Her blev den medbragte mad indtaget i det fri - til trods for at det blæste en ret frisk vind.
     
Til slut blev den gamle Gedser Station og Gedser remise besøgt og det er en ganske flot placering af Det gule Palæ tæt på banelegemet ved remisen.   Der er også en god historie forbundet med Gedser Station, da den som bekendt er med i Matador serien.

Dagen sluttede med en afstikker til Danmarks sydligste punkt.

Billedkavalkaden viser med al tydelighed, at Løvspringsturen var en succes.
 

Er du med på en kigger, så er det her du klikker.

 


Copyright © Sydhavsøernes Citroën Klub 2018. Sidst opdateret den 02. juni 2018

WEB-master, design m.m.: SFH DATA, Haslev.